PURA VIDA ORGANIC FARM НОМИНИРАНА ЗА ЕВРОНАГРАДА

 

Pura Vida Organic Farm е номинирана в инициативата „Модерна ферма“, част от кампанията „Бъдещите лидери в селското стопанство“. Нашата ферма е една от 13-те ферми, номинирани в конкурса. Номинацията е за прилагането на принципите на социално отговорната ферма и доброто управление. В номинацията е записано още, че Pura Vida Organic Farm е „една от малкото, органични и уникални за България ферми.“ Посочено е, че произвеждаме всякакъв вид продукти, отглеждани по най-благоприятен за природата начин.

Информационна кампания „Бъдещите лидери в селското стопанство“ e инициатива на агенция СТРАТЕГМА в партньорство с Център за учебно-тренировъчни фирми, изпълнявана с финансовата подкрепа на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ на Европейската комисия.

Специализирано жури ще избере победителите в конкурса (първо и второ място). „Любимец на публиката“ ще бъде избран на база брой харесвания във Фейсбук страницата на проекта. Там ще бъде
създаден албум със снимки и информация за всяка номинирана ферма. Всеки, който има профил във Фейсбук, ще може да гласува за номинираните ферми чрез харесване на снимката на предпочитаната от него ферма.

Победителите (първо и второ място) и „Любимец на публиката“ ще бъдат наградени на специална церемония, която ще се проведе като заключително събитие по проекта през месец май 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.